UFC en Vechain kondigen exclusieve marketing partnership aan

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & investeren

VeChain heeft officieel getekend als de eerste layer 1 blockchain-partner voor mixed martial arts-organisatie UFC. 

De samenwerking biedt een verscheidenheid aan integraties in UFC-live-evenementen en originele inhoud voor zijn digitale en sociale-mediakanalen, vanaf zaterdag 11 juni 2022.

“Het is een historisch moment waarop VeChain, de Layer 1 openbare Blockchain met de meeste enterprise-adoptie, de krachten bundelt met de snelstgroeiende sport om het bewustzijn te vergroten dat blockchain-technologie van cruciaal belang is bij het helpen realiseren van belangrijke wereldwijde doelstellingen, zoals duurzaamheid”, aldus Sunny Lu. , mede-oprichter en CEO van VeChain. “Dit is nog maar het begin van een meerjarige relatie met UFC en we kijken er echt naar uit om samen de wereld te veranderen.”

“VeChain is een wereldwijd erkende leider in blockchain-technologie en we kunnen niet gelukkiger zijn om hen te verwelkomen als officiële marketingpartner van UFC”, zegt Paul Asencio, UFC Senior Vice President van Global Partnerships. “De expertise van VeChain in het gebruik van real-world blockchain-applicaties om de publieke en private sector te helpen hun CO2-neutrale doelen te bereiken, is een inspanning die we met trots ondersteunen. We kijken ernaar uit om met VeChain samen te werken om de wereldwijde populariteit van UFC te benutten om een positieve boodschap te verspreiden dat blockchain-technologie kan worden gebruikt om ons milieu te beschermen voor toekomstige generaties.”

VeChain is een pionier op het gebied van real-world blockchain-applicaties, met internationale kantoren in Luxemburg, Japan, China, Singapore, Frankrijk, Italië, Ierland, San Marino en de Verenigde Staten. Sterke onafhankelijke ontwikkelingsmogelijkheden in combinatie met de professionele nalevingsbegeleiding van strategische partners PwC en DNV hebben ertoe geleid dat VeChain partnerschappen heeft aangegaan met veel toonaangevende ondernemingen, waaronder Walmart, Bayer, BMW Group, BYD Auto, LVMH en meer.

De openbare blockchain van VeChainThor is uniek omdat zijn technologieën commercieel zijn toegepast op ondernemings- en overheidsniveau in verschillende sectoren. Hun technologie heeft de kracht om de wereldeconomie radicaal te transformeren door de transparantie en beveiliging van gegevens aanzienlijk te verbeteren en tegelijkertijd een ongekende samenwerking te vergemakkelijken met behulp van ‘vertrouwde’ gegevens die mogelijk worden gemaakt door blockchain. Bovendien mainstreamt VeChainThor toepassingen in verschillende sectoren, variërend van duurzaamheid, koolstofbeheer, toeleveringsketen en logistiek, geneeskunde, energie en andere.

Als UFC’s allereerste Official Layer 1 Blockchain Partner, zal VeChain een van de diepste integraties ontvangen binnen vooraanstaande UFC-assets van een sponsor in de UFC-geschiedenis. Ten eerste zal VeChain eigenaar zijn van UFC’s officiële fighter rankings titel, UFC Rankings Powered by VeChain. Deze unieke en nieuwe integratie biedt VeChain ongelooflijke zichtbaarheid in live-uitzendingen van UFC’s grootste evenementen – de Pay-Per-Views – evenals UFC digitale en sociale kanalen. De integratie biedt VeChain ook een sterke associatie met een van de belangrijkste componenten van UFC-matchmaking: de ranglijst van vechters.

De bekendheid van VeChain bij UFC’s live-evenementen zal worden versterkt met twee extra goed zichtbare activeringen. VeChain zal een merkaanwezigheid hebben in UFC’s wereldberoemde Octagon® op alle 42 UFC-evenementen per jaar en de 10-evenement Dana White’s Contender Series. VeChain zal ook ter plaatse worden gepromoot bij alle UFC-evenementen, gemarkeerd door frequente, dynamische branding op UFC Fight Deck, de nieuwe baanbrekende LED-terrasplanken die rond de Octagon zijn geplaatst en het spektakel van UFC-evenementen verbeteren door spannende lichteffecten, grafische afbeeldingen , animatie, video en meer.

Daarnaast zullen UFC en VeChain samenwerken aan een verscheidenheid aan aangepaste en originele inhoud met UFC-talent en atleten die zal worden verspreid via de populaire sociale-mediakanalen en digitale platforms van UFC, en wereldwijd bijna 200 miljoen volgers zal bereiken.

Naast andere merkactivaties zal UFC VeChain ook unieke toegang geven tot de ultramoderne faciliteiten van UFC, zoals het Performance Institute en APEX, om eenmalige bedrijfsactiviteiten en evenementen te ontwikkelen, en UFC en VeChain zal samenwerken om VIP-sweepstakes-promoties te creëren voor fans om de grootste UFC-evenementen bij te wonen.

UFC-atleten zullen ook profiteren, aangezien de overeenkomst voorziet in een jaarlijks Brand Ambassador-fonds dat aanzienlijke betaalde marketingmogelijkheden biedt aan deelnemende UFC-atleten.

Gratis webinar

Volg nu onze gratis webinar over het investeren of handelen in cryptocurrency. Zowel voor beginners als gevorderden. Tot snel!

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.