The Weeknd werkt samen met Binance voor eerste "Crypto-Powered" World Tour

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & investeren

The Weeknd heeft een bondgenoot gevonden in crypto en de metaverse

Binance heeft onlangs verklaard dat het de officiële sponsor is van de nieuwe tour van The Weeknd. De tour, genaamd ‘After Hours Til Dawn’, zal de eerste wereldwijde concerttour zijn die Web 3.0-technologie integreert. Dit zal volgens een persbericht van Binance leiden tot een verbeterde fanervaring. Binance zal samenwerken met The Weeknd om een exclusieve NFT-collectie voor de tour uit te brengen. Virtuele tickets geven toegang tot de herdenkings-NFT’s.

The Weeknd zei: “Binance gaat helemaal over de gemeenschap, over mensen, over inclusie. Ik was onder de indruk van hun focus op gebruikers en innovatieve voorsprong. Het was volkomen logisch om samen te werken en ik kan niet wachten tot fans crypto kunnen ervaren op een creatieve manier terwijl ze een goed doel steunen. Er zijn zoveel mogelijkheden met crypto en ik denk dat dit nog maar het begin is.”

Yi He is de mede-oprichter van Binance. “We zijn verheugd een exclusieve cryptopartner te zijn van de tour van The Weeknd, waardoor fans en mensen de mogelijkheid krijgen om op een nieuwe manier met crypto om te gaan. Crypto is gemeenschapsgericht en we geloven dat dit partnerschap dat belichaamt, inclusief het steunen van lokale artiesten en teruggeven, via een mainstream platform.”

The Weeknd is een wereldwijde goodwillambassadeur van het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties. Hij lanceerde het XO Humanitarian Fund om de honger in hotspots over de hele wereld te verlichten. Binance doneert 2 miljoen dollar aan het fonds en heeft een NFT-samenwerking met de artiest. Binance zal bijkomend 5% van de omzet aan het fonds geven.

De Tour van The Weeknd begint op 8 juli 2022.

Gratis webinar

Volg nu onze gratis webinar over het investeren of handelen in cryptocurrency. Zowel voor beginners als gevorderden. Tot snel!
Gratis les

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.