-Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico. Meer info bij disclaimer

Beleggen of traden?

BELEGGEN

In onze beleggingscursus gaan we vooral focussen op de fundamentele aspecten van cryptocurrency en een strategie voor de langere termijn. Dit betekent niet dat we uitgaan van het 'hodl' principe maar wel dat we gaan anticiperen op grotere macro-invloeden waardoor we optimaal kunnen inschatten wanneer te kopen & verkopen.

Door middel van onze eigen bewezen in-house strategie die inspeelt op de grotere cycli van de cryptocurrency markten en sterke fundamentele analyse van sterke digitale valuta begeleiden we jou elke stap van de weg naar een sterke winstgevende beleggingsportefeuille.

Beleggen is minder arbeidsintentief dan trading en is een haalbare kaart voor iedereen.

TRADEN

In onze tradingcursus(sen) gaan we vooral focussen op het verhandelen van cryptocurrency op korter termijnen door middel van technische analyse. Trading is een veel actievere vorm van beleggen waarbij aan- en verkopen binnen een relatief kort tijdsbestek plaatsvinden.

Door middel van onze bewezen 'naked trading' technieken kunnen we consistent maandelijks winst maken en delen we onze eigen trades en resultaten ook geheel transparant met jou. Beter nog, we gaan samen live de markten in om te spot- of futures traden.

Trading is erg arbeidsintensief en vergt veel oefening en discipline. Er volgt steeds een intake gesprek om jou een realistisch beeld te geven wat trading echt inhoudt.


On-chain data & Cycle investing

Word een institutional-grade on-chain researcher en leer diepgaand onderzoek verrichten op de cryptomarkt. Via de exclusieve lesinhoud leer je elk aspect kennen van cycle investing en de daarbij horende tools om zoveel mogelijk data uit de blockchain te halen om jouw portfolio verder en dieper op te volgen dan ooit tevoren.

Wil je graag inschrijven of heb je nog vragen?

Vraag een gratis infogesprek aan.

Geïnteresseerd in één van onze trajecten?

Boek jouw intake gesprek met Stephan, oprichter van Satoshi consultancy. Hier kan je terecht met al jouw vragen en bekijken we samen jouw profiel zodat je weet welke cursus jou het beste ligt. Deze call is vrijblijvend.

Wat zeggen jouw toekomstige mede-studenten?

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Lid worden van onze community

Neem deel aan de community kanalen van Satoshi Consultancy.
Via deze kanalen sta je in rechtsteekse verbinding met medestudenten, sympathisanten en educatoren. 
Kom gerust eens langs op onze Facebook of Discord!

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.