Satoshi consultancy partnership met NFT Passief

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & investeren

Satoshi consultancy is een exclusieve  samenwerking aangegaan met NFT Passief om onze cursisten kennis te laten maken met het investeren in NFT’s, maar dan op de passieve manier.

Paul Verheul, de oprichter van NTF Passief, heeft een enorme passie voor NFTs en het creëren van een passief inkomen. Toen hij met zijn NFT avontuur begon heeft hij behoorlijk wat leergeld moeten betalen. Omdat het flippen van NFTs zo erg tegenviel wilde hij zelfs bijna stoppen met NFTs. Maar hij zag wel de potentie van NFTs dus vond hij het tijd om een vernieuwende strategie te kiezen! Hij moest kunnen investeren met minder risico.

Sindsdien is hij volledig overgestapt naar een eigen strategie met NFT sets die hem een passief inkomen opleveren.

NFTs en cryptocurrency hebben enorm veel met elkaar te maken aangezien NFT’s gebouwd worden op crypto-gerelateerde blockchains en je digitale valuta nodig hebt om ze aan te schaffen.

Het team van Satoshi heeft zelf niet genoeg tijd door de focus op hun eigen skillset en aangezien wij ook interesse hebben om onze cursisten iets aan te bieden rond NFT’s is deze samenwerking een schot in de roos om extra value te kunnen geven aan elkaars cursisten.

Onze normen en waarden rond respectvol lesgeven liggen op dezelfde lijn dus dit was direct een perfect match.

Gratis webinar

Volg nu onze gratis webinar over het investeren of handelen in cryptocurrency. Zowel voor beginners als gevorderden. Tot snel!

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.