Miami City, Time Magazine, MasterCard en Salesforce lanceren 5000 Ethereum NFT's

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & investeren

Burgemeester Francis X Suarez van Miami City heeft onlangs plannen onthuld om 5000 Ethereum NFT’s te lanceren in samenwerking met Time Magazine, Mastercard en Salesforce.

Burgemeester van Miami gaat 5000 Ethereum NFT’s lanceren

Volgens de officiële verklaring heeft de burgemeester van Miami een nieuwe 5000 NFT-collectie onthuld die zal worden ontworpen door 56 verschillende kunstenaars in Miami, die het 56-mijlsgebied van de stad vertegenwoordigen.

Het innovatieve NFT-initiatief is gelanceerd om “inkomsten te genereren voor kleine bedrijven en non-profitorganisaties door middel van exclusieve beloningsaanbiedingen.”

In samenwerking met MasterCard kunnen houders van deze NFT’s genieten van exclusieve voordelen, waaronder toegang tot “MasterCard’s Priceless Miami Program”, dat unieke ervaringen biedt aan gebruikers.

“Door de samenwerking zal de stad Miami een unieke collectie van bijna 5.000 NFT’s onthullen, ontworpen door 56 lokale Miami-artiesten, die het 56 vierkante kilometer grote gebied van de stad vertegenwoordigen. Houders van deze NFT’s zullen profiteren van toegang tot het Priceless Miami-programma van Mastercard, dat unieke ervaringen biedt, van unieke evenementen in lokale restaurants in Miami tot samengestelde, onvergetelijke privérondleidingen door culturele instellingen in Miami en andere gedenkwaardige activiteiten. 

“Dit nieuwe initiatief demonstreert het krachtige snijvlak van samenwerking, creativiteit en handel. We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met lokale Miami-bedrijven en meer nut en voordeel van NFT’s te bieden door onschatbare ervaringen aan te bieden aan de inwoners van Miami en degenen die deze dynamische stad bezoeken.” voegde Raja Rajamannar, Chief Marketing & Communications Officer van Mastercard hieraan toe.

Wat Miami’s samenwerking met Time betreft, zal het tijdschrift verantwoordelijk zijn voor “het leiden van de strategie, het ontwikkelen van creatievelingen en het lanceren van het hele initiatief.”

“Dit initiatief biedt de stad Miami een unieke kans om diepere banden op te bouwen met zowel bewoners als bezoekers… We zijn verheugd om onze kennis en expertise te gebruiken om dit programma te bouwen voor de geweldige stad Miami, die zichzelf al heeft gevestigd als een leider in web3-innovatie, en zetten we onze eerste stap in een nieuwe onderneming voor TIME om andere merken en organisaties met succes en authentiek in web3 te brengen.” Zoals vermeld door Keith A.Grossman, voorzitter van TIME.

Daarnaast gaat Salesforce NFT’s minten en verkopen via de NFT-cloud, een nieuw product dat momenteel in de gesloten pilot zit en is ontworpen om merken te helpen verbonden ervaringen te leveren in de fysieke en digitale wereld.

“We zijn verheugd deel uit te maken van dit initiatief dat de zakelijke gemeenschap van Miami zal helpen versterken en unieke ervaringen tot leven zal brengen door middel van een innovatief aanbod.” verklaarde Adam Caplan, SVP, Emerging Technology, Salesforce.

Sprekend over Miami’s nieuwste NFT-onderneming, voegde de burgemeester van de stad Francis X Suarez eraan toe dat hij het geweldig vindt om deel uit te maken van een NFT-initiatief dat inkomsten genereert voor lokale ambachtslieden in Miami en helpt bij het creëren van nieuwe ervaringen voor de massa.

” Ik ben verheugd om samen te werken met TIME, Mastercard en Salesforce aan dit initiatief. De stad Miami heeft de voorhoede gelopen van de web3-revolutie en we zullen deze nieuwe technologieën blijven gebruiken om onze bestaande bedrijven te ondersteunen en nieuwe aan te trekken, kapitaal aan te trekken en ervaringen te bieden aan onze burgers en degenen die deze geweldige stad bezoeken. Tegelijkertijd kunnen we deze nieuwe benadering ook gebruiken om lokale artiesten en liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen. voegde Suárez er later aan toe.

De nieuwste NFT-onderneming van Miami zal naar verwachting in december 2022 live gaan nadat Ethereum met succes is overgegaan van zijn proof-of-work naar de Proof-of-stake-consensus. De genoemde beslissing is genomen om de algehele CO2-voetafdruk aanzienlijk te verkleinen en milieuvriendelijke Web3-praktijken toe te passen.

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.