Live trading & workshops voor cursisten

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & investeren

Deze maand kwamen onze cursisten in een gemoedelijke sfeer samen om live te traden op groot scherm en workshops te houden rond beleggen & trading van crypto.

Voor deze kwartaalbijeenkomst te Colonia Dendermonde kwam een deel van onze cursisten en lesgevers van Satoshi consultancy samen om updates te krijgen over de futures trading technieken en workshops te houden over spot trading, langetermijnstrategie, beleggen en security. We namen ook de tijd om persoonlijke 1-op-1 coaching aan te bieden en samen live te traden op groot scherm onder leiding van Futures trading lesgever Jens Coomans.

Verder mochten we, na een gezellige lunch, luisteren naar de voorstelling van onze nieuwe NFT beleggingscursus die zal gelaunched worden in Januari 2023 door onze kersverse lesgeefster Kristina Dejnega. Bovenop dit alles konden onze cursisten ook nog een presentatie volgen van onze vaste lesgever Tim Broekmans over het uiterst interessante topic ‘On-chain data’ om daarna deze uiterst boeiende, maar toch wel vermoeiende dag, af te sluiten met een sneak peak naar ons toekomstige copy-trader platform ‘Optimus’ door oprichter Stephan De Haes en een receptie met diner te Sint-Niklaas. 

Vorm je alvast een beeld van deze community events via onderstaande sfeerfoto’s.

De bedoeling van deze community events is om mekaar beter te leren kennen los van de online live lessen & live trading sessies die we wekelijks houden. Op deze manier leren we meer connecteren met de mede-cursisten wat dan weer bijdraagt tot een goede sfeer tussen onze traders & beleggers. Daardoor creëren we meer vertrouwen om samen de markt in te gaan en elkaars technieken, trades en beleggingssstrategie te optimaliseren en verbeteren.

Wens jij ook graag lid te worden van onze fijne crypto-groep, of heb je vragen over onze opleidingen? Vraag dan via onderstaande link een vrijblijvende call aan met Stephan of volg onze social media kanalen voor updates.

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.