CryptoMania gastspreker: Pieter Aerts van Everbloom finance

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & beleggen

Vandaag stellen we met trots nog een gastspreker voor die een workshop zal voorzien rond Decentralized Finance op 16 April te Crypto Mania Gent.

Pieter heeft verschillende Bitcoin-cycli gezien en gelooft hartstochtelijk in het potentieel van de cryptocurrency-ruimte.

Vooral gedecentraliseerde financiering trok zijn aandacht omdat het de potentie heeft om ons naar een nieuw tijdperk van financiële verlichting te brengen. Hij is een kern-bijdrager aan Arkadiko Finance, een overcollateralized stablecoin-project en hij is ook CEO van Everbloom.

Hij is er vast van overtuigd dat de onderliggende technologie van digitale activa de wereld zal veranderen, ondanks de excessen die de industrie teisteren. Hij bouwt met overtuiging en wil graag zijn inzichten delen in een poging om het bewustzijn en de algemene educatie rond deze onderwerpen te vergroten.

Everbloom Finance is een tool voor het beheren van je liquiditeit in DeFi. Met Everbloom kan je simpel en snel je digitale assets laten renderen. Op de achtergrond lopen complexe en geautomatiseerde strategieën die de hoogste returns leveren op de meest betrouwbare manier. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame manieren om yield te genereren, volledig on-chain en zonder custody te nemen over je assets.

Als ervaringsdeskundige uit Belgie zal Pieter op Crypto Mania een exclusieve workshop van ongeveer 2 uur voorzien in de workshop zone. Deze workshop zal doorgaan om 15.00. Voordien zal hij ook meespreken in het Panel debat ‘ CeFi vs DeFi’ samen met Roy Van Krimpen (Binance) en Jeroom Decuypere (Keyrock) onder leiding van Tim Broekmans (Tradepremium).

Meer info over het event kan je hier vinden.

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.