-Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico. Meer info bij disclaimer

Word een succesvolle cryptocurrency trader.

Leer alles over spot & futures trading. Wij focussen op ‘naked trading’ technieken waarbij we op alle timeframes live traden samen met onze cursisten. Een intensieve cursus waarbij je een bepaalde leercurve moet doorlopen om consistent winstgevend te leren handelen op maandbasis.

Intake gesprek verplicht want trading is niet voor iedereen weggelegd.

Basisconcepten
De cursus begint met uitleg over alle basisprincipes & concepten zoals de verschillende soorten orders, termen, timeframes, beurzen en essentials.
Spot trading
Leer de basistechnieken van onze op 'naked trading' gebaseerde technische analyse. Stap voor stap leren we jou structureel charten om via prijsactie, levels en trends tot een eindanalyse te komen.
Futures trading
Diepgaande kennis over marktstructuren en ranges worden hier verder opgebouwd. We leren jou op een veilige manier 'leveraged long of short trading' aan door een vaste strategie en bankroll management.
Community
Krijg 7 dagen per week een community waarop je kan terugvallen. Onze lesgevers staan elke dag klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw charts te verbeteren.
Live trading
Elke week traden we live met onze cursisten via zoom calls. Op deze calls doen we in groep samen onze analyse en plaatsen we onze orders. We volgen de trades op en stappen zo samen de markt in en uit.
Vakbekwaam futures trader
Krijg les van de ervaren spot- en futures trader Jens Coomans. Deskundigheid & coaching is gegarandeerd.
Vakbekwaam spot trader
Krijg les van de ervaren full-time spot- en futures trader Stephan De Haes. Deskundigheid & coaching is gegarandeerd.
Previous slide
Next slide

Totaalpakket crypto-trader

Een complete trading cursus over digitale valuta. Wij geven jou live online lessen in kleine groepen van max. 5 personen waarbij we met ieders niveau kunnen rekening houden. Sterke begeleiding en samen live traden geven je een grotere kans voor succes. 

Basis trading

We starten in onze trading cursus vanaf het laagste niveau. Alle basisconcepten van trading worden uitgelegd en beurzen worden overlopen qua verificatie en werking. We stellen ook samen ons werkveld voor Technische analyse in.

Spot trading

We leren jou de juiste technieken aan om te gaan spot traden op de crypto markten. Na de live lessen geven we elke maand min. 3 ‘charting oefensessies’ en verbeteren we dagelijks jouw chart op fouten om zo perfect onze technieken aan te leren.

Futures trading

Bij futures trading gaan we  verder bouwen op de aangeleerde technieken en meer begrip krijgen van marktstructuren op alle timeframes. Hefboombepalingen, bankroll management en het mentale aspect staan hier ook centraal.

Live trading

Na de laatste les gaan we wekelijks samen live de markt in via zoom calls en delen al onze lesgevers dagelijks transparant hun resultaten, trade entries & exits. Samen worden we sterker in de markt en zijn we als het ware een echte trading hub.

Inclusief

ALL-IN PRIJS (-10%)

Factuur op onderneming mogelijk
3266 (Incl. BTW)
  •  

Ook mogelijk op te delen in 2 aparte cursussen

Spot trading

PRIJS

Factuur op onderneming mogelijk
1209 (Incl. BTW)
  •  

Futures trading

PRIJS

Factuur op onderneming mogelijk
2419 (Incl. BTW)
  •  

Waarom deze prijs?

Net zoals in de cursus zijn wij ook transparant over hoe wij aan de prijs van onze opleidingen komen en waar wij ons onderscheiden van andere, soms goedkopere, of zelfs duurdere cursussen in België en Nederland.

Live lessen

In tegenstelling tot het overgrote deel van andere opleidingen gaan onze lessen steeds live door (+35 uur lessen). Wij voorzien een videozone met alle topics in kleine videos na de opleiding, maar de effectieve lessen worden allemaal live gegeven zodat er mogelijkheid is voor vraagstelling en diepgang.

Bereikbaarheid

Onze lessen, coaching, live oefensessies, live tradingsessies en private support gaan zowel door op weekdagen en weekends. Onze educatoren staan ook na de werkuren paraat voor jullie en plannen support in zowel s’ochtends, s’middags of s’avonds. Flexibiliteit is onze sterkte.

Expertise

Onze educatoren volgen zelf vaak opleidingen over nieuwe technieken, strategieën en innovaties om helemaal up-to-date te zijn met de trading en beleggingswereld. In een jonge snel groeiende crypto-space is dit cruciaal.

Kleine groepen

Bij Satoshi krijg je live les in kleine groepjes van max. 5 personen. We richten ons op persoonlijke educatie en begeleiding aangepast aan jouw eigen leersnelheid. Op die manier kunnen wij inspelen op ieders persoonlijke leercurve. Je bent bij ons geen nummer, maar een persoon.

Onze klanten getuigen.

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Inschrijven?

Vraag een online gesprek aan.

Geïnteresseerd in één van onze trajecten?

Boek jouw intake gesprek met Stephan, oprichter van Satoshi consultancy. Hier kan je terecht met al jouw vragen en bekijken we samen jouw profiel zodat je weet welke cursus jou het beste ligt. Deze call is vrijblijvend.

Lid worden van onze community

Neem deel aan de community kanalen van Satoshi Consultancy.
Via deze kanalen sta je in rechtsteekse verbinding met medestudenten, sympathisanten en educatoren. 
Kom gerust eens langs op onze Facebook of Discord!

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.