-Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico. Meer info bij disclaimer

Word een on-chain researcher.

Leer diepgaande research verrichten op de cryptomarkt. Een specialisatie over on-chain data & research tools voor de gevorderde belegger.

Via de exclusieve lesinhoud leer je on-chain research te verrichten om zoveel mogelijk data uit de blockchain te halen en jouw portfolio verder en dieper op te volgen dan ooit tevoren.

On-chain data
Het voordeel dat de cryptomarkt heeft tegenover andere asset classes: de transparantie van de blockchain. Via deze opleiding leer je die transparantie in jouw voordeel te gebruiken.
Modellen in-depth
Leer de verschillende modellen die je kan toepassen om jouw beleggingstrategie te optimaliseren.
Research tools
Door middel van allerhande tools krijg je extra inzichten in de fundamenten van de cryptomarkt.
Vakbekwaam
Krijg les van de ervaren on-chain analyst Tim Broekmans. Deskundigheid & coaching is gegarandeerd.
Previous slide
Next slide

Totaalpakket crypto-researcher

Een complete research specialisatie over digitale valuta die je nergens anders zal vinden. Wij geven jou live online lessen in kleine groepen van max. 5 personen. Het volgen van onze beleggerscursus of ervaring in crypto-beleggen is noodzakelijk om deze cursus te volgen.

On-chain
data

Het voordeel dat de cryptomarkt heeft tegenover andere asset classes: de transparantie van de blockchain. Via deze opleiding leer je die transparantie in jouw voordeel te gebruiken en de puzzelstukken samen te leggen.

Research
tools

We overlopen verschillende research tools die je kan gebruiken om een fundamenteel en marktstructureel overzicht te krijgen van de cryptovaluta waar jij in belegt.

Persoonlijke live educatie

Krijg les op een interactieve manier waar er steeds plaats is voor vraag & antwoord met de lesgever.

Inclusief

ALL-IN PRIJS

Factuur op onderneming mogelijk
499 (Incl. BTW)
  •  

Waarom deze prijs?

Net zoals in de cursus zijn wij ook transparant over hoe wij aan de prijs van onze opleidingen komen en waar wij ons onderscheiden van andere, soms goedkopere, of zelfs duurdere cursussen in België en Nederland.

Live lessen

In tegenstelling tot het overgrote deel van andere opleidingen gaan onze lessen steeds live door. Wij voorzien een videozone met alle topics in kleine videos na de opleiding, maar de effectieve lessen worden allemaal live gegeven zodat er mogelijkheid is voor vraagstelling en diepgang.

Bereikbaarheid

Onze lessen, coaching, live oefensessies, live tradingsessies en private support gaan zowel door op weekdagen en weekends. Onze educatoren staan ook na de werkuren paraat voor jou en plannen support in zowel s’ochtends, s’middags of s’avonds. Flexibiliteit is onze sterkte.

Expertise

Onze educatoren volgen zelf vaak opleidingen over nieuwe technieken, strategieën en innovaties om helemaal up-to-date te zijn met de trading en beleggingswereld. In een jonge snel groeiende crypto-space is dit cruciaal.

 

Kleine groepen

Bij Satoshi krijg je live les in kleine groepjes van max. 5 personen. We richten ons op persoonlijke educatie en begeleiding aangepast aan jouw eigen leersnelheid. Op die manier kunnen wij inspelen op ieders persoonlijke leercurve. Je bent bij ons geen nummer, maar een persoon.

Inschrijven?

Vraag een online gesprek aan.

Geïnteresseerd in één van onze trajecten?

Boek jouw intake gesprek met Stephan, oprichter van Satoshi consultancy. Hier kan je terecht met al jouw vragen en bekijken we samen jouw profiel zodat je weet welke cursus jou het beste ligt. Deze call is vrijblijvend.

Onze klanten getuigen.

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Lid worden van onze community

Neem deel aan de community kanalen van Satoshi Consultancy.
Via deze kanalen sta je in rechtsteekse verbinding met medestudenten, sympathisanten en educatoren. 
Kom gerust eens langs op onze Facebook of Discord!

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.