Word een institutional-grade on-chain researcher.

Leer diepgaande research verrichten op de cryptomarkt. Een specialisatie over on-chain data, cycles & research tools voor de gevorderde belegger.

Via de exclusieve lesinhoud leer je elk aspect kennen van cycle investing en de daarbij horende tools om zoveel mogelijk data uit de blockchain te halen om jouw portfolio verder en dieper op te volgen dan ooit tevoren.

On-chain data
Het voordeel dat de cryptomarkt heeft tegenover andere asset classes: de transparantie van de blockchain. Via deze opleiding leer je die transparantie in jouw voordeel te gebruiken.
Modellen in-depth
Leer de verschillende modellen die je kan toepassen om jouw beleggingstrategie te optimaliseren.
Research tools
Door middel van allerhande tools krijg je extra inzichten in de fundamenten van de cryptomarkt.
Vakbekwaam
Krijg les van de ervaren on-chain analyst Tim Broekmans. Deskundigheid & coaching is gegarandeerd.
Cycle investing
Leer elk aspect van de Cyclussen kennen. Beleggen in digitale valuta als nooit tevoren.
Previous
Next

Totaalpakket crypto-researcher

Een complete research cursus over digitale valuta die je nergens anders zal vinden. Wij geven jou live online lessen in kleine groepen van max. 5 personen. Het volgen van onze beleggerscursus of ervaring in crypto-beleggen is noodzakelijk om deze cursus te volgen.

Cycle
investing

Leer elk aspect van de Cyclussen kennen en leer beleggen in digitale valuta als nooit tevoren. Cycli-onderdelen, indexen en macro momentum shifts zijn enkele van de topics je je aangereikt zullen worden

On-chain
data

Het voordeel dat de cryptomarkt heeft tegenover andere asset classes: de transparantie van de blockchain. Via deze opleiding leer je die transparantie in jouw voordeel te gebruiken en de puzzelstukken samen te leggen.

Research
tools

We overlopen verschillende research tools die je kan gebruiken om een fundamenteel en marktstructureel overzicht te krijgen van de cryptocaluta waar jij in belegt.

Persoonlijke begeleiding

Na de groepslessen krijg je nog private coaching waar we jou begeleiden naar een goede know-how van de aangeleerde lesinhoud.

Inclusief

ALL-IN PRIJS

Factuur op onderneming mogelijk
1650 (Excl. BTW)
  •  
Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.