-Virtuele munten, reële risico’s. De enige garantie in crypto is het risico. Meer info bij disclaimer

Gratis voorstelling groepen

Op maat gemaakte inleidende en informatieve voorstellingen over cryptomunten en NFT’s voor uw bedrijf, vereniging of club.

Satoshi biedt zowel opleidingen over cryptovaluta, NFT’s en beleggen aan particulieren, alsook ondernemingen en business clubs.
Deze specifieke opleidingen of keynotes van maximum 3 uur kunnen op maat gemaakt worden voor uw bedrijf of vereniging naargelang de tijd en grootte van de groep.

Previous slide
Next slide

Bitcoin

We geven jouw publiek een korte maar duidelijke inleiding over het concept Bitcoin en bespreken de vaak voorkomende misvattingen over deze technologie.

Altcoins

We leggen jouw groep in mensentaal uit wat altcoins zijn zodat jullie na de voorstelling een beeld kunnen vormen van de voor- en nadelen van deze groeiende activaklasse. 

Beleggen

We geven een inzicht in wat het beleggen in cryptocurrencies eigenlijk inhoudt en of dit een haalbare kaart is voor iedereen. Realisme en fundamenteel inzicht staan hier voorop.

Trading

We leggen uit wat trading eigenlijk inhoudt en geven een realistische kijk in de wereld van een daytrader. Na de inleiding besef je of trading iets voor jou kan zijn.

Liever een workshop of opleiding?

Wij bieden ook opleidingen op locatie en in groep aan.

Deze opleidingen kunnen 1 tot 3 dagen duren. 

De tijd en kostprijs is afhankelijk van de doelen van jouw groep en deze opleidingen worden op maat gemaakt in samenspraak met de organisator(en).

Lid worden van onze community

Neem deel aan de community kanalen van Satoshi Consultancy.
Via deze kanalen sta je in rechtsteekse verbinding met medestudenten, sympathisanten en educatoren. 

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.