Vragen? Meer info?
Contacteer ons!

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen en gebruiken.

Neen, onze lesgevers begeleiden jou indien gewenst bij elke stap die je moet ondernemen op het toestel waar je mee aan de slag gaat. 

Neen, onze lesinhoud begint bij de basis en we leren jou op een structurele manier aan de slag te gaan met digitale valuta. Indien je een gevorderde trader bent kunnen we jou tijdens het intakegesprek ook de weg wijzen naar het juiste traject gebaseerd op jouw niveau.

We bespreken dit op een gratis online intakegesprek dat je kan inplannen via ons contactformulier op deze website. Door middel van een korte online ontmoeting kunnen we perfect inschatten wat er realistisch en bereikbaar is voor jou. We willen dat al onze cursisten succesvol zijn en we zullen dus steeds eerlijk zijn over de termijnen en doelen die je voorstelt.

Onze opleidingen gaan online door, maar indien gewenst kunnen ze ook doorgaan bij jou thuis of op kantoor. 

Los van onze diepe lesinhoud, is Satoshi consultancy vooral gekend voor zijn intensieve opvolging, coaching en begeleiding achteraf. Als cursist wordt je lid van ons communicatiekanaal waar alle andere leden aanwezig zijn en heb je ook recht op gepersonaliseerde ondersteuning en support. 

Meerdere keren per maand doen wij live online sessies en delen wij zelf ook onze trades en langetermijnstrategie zodat je steeds weet wat je moet doen. Op gebied van trading hebben we ook oefenkanalen waar jouw werk binnen de 48 uur verbeterd wordt en kan je samen met de lesgevers live traden. Meerdere keren per jaar wordt je ook uitgenodigd op onze exclusieve events voor cursisten.

Dat kan na een korte call waar we samen bekijken wat jouw huidige niveau is en of we mogelijk een kortere basiscursus moeten uitwerken waar we enkele cruciale aspecten van onze techniek overbrengen aan jou, voor je aan de slag kan in onze specialisaties.

Ja. In het intake gesprek laten wij jou indien gewenst de resultaten zien van de laatste dagen en maanden. Transparantie is onze grootste troef. 

Voor de online groepslessen liggen de data maandelijks vast. Je kan deze inkijken tijdens het intake gesprek. 

Beleggen is minder tijdrovend en actief. We leren jou eerder beleggen op de lange termijn en inspelen op de grotere bewegingen van de markt door middel van onze duidelijke en structurele langetermijnstrategie. Technische Analyse (grafieken leren lezen en uittekenen) is niet nodig voor onze beleggingspakketten. 

Bij het trading gaan we actiever aan de slag en ga je initieel veel meer tijd moeten spenderen om het aan te leren. Het potentieel qua winsten is hoger, maar het vergt ook meer motivatie en interesse dan beleggen. Een goede trader kan consistent maandelijks bijverdienen en indien gewenst er zelfs een fulltime job van maken. Maar een intake gesprek is verplicht aangezien trading niet voor iedereen weggelegd is.

Zeker en vast. Satoshi consultancy is een officiële onderneming. Facturen zijn uiteraard beschikbaar.

Ja, beleggen en handelen in digitale valuta is volledig legaal.

We proberen onze lessen steeds te verdelen in blokken van maximum 3 uur zodat de cursist en lesgever met volledige focus aan de slag kan gaan.

Stephan De Haes, oprichter van Satoshi consultancy is sinds enkele jaren uitgeweken naar Bulgarije om 2 redenen. Ten eerste omdat zijn partner van Bulgaarse afkomst is en Stephan door het beleggen en traden van digitale valuta financieel onafhankelijk geworden is en daardoor ‘digital nomad’ kon worden. Bulgarije is een zeer belastingsvriendelijk land op gebied van taxatie van meerwaarde gerealiseerd door handel van digital valuta. Een echte win-win situatie dus. De andere educatoren wonen wel nog steeds full-time te België en we beschikken over een kantoor te Arendonk Belgie.

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Lid worden van onze community

Neem deel aan de community kanalen van Satoshi Consultancy.
Via deze kanalen sta je in rechtsteekse verbinding met medestudenten, sympathisanten en educatoren. 
Kom gerust eens langs op onze Facebook of Discord!

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.