Vragen? Meer info?
Contacteer ons!

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen en gebruiken.

Neen, onze lesgevers begeleiden jou indien gewenst bij elke stap die je moet ondernemen op het toestel waar je mee aan de slag gaat. 

Neen, onze lesinhoud begint bij de basis en we leren jou op een structurele manier aan de slag te gaan met digitale valuta. Indien je een gevorderde trader bent kunnen we jou tijdens het intakegesprek ook de weg wijzen naar het juiste traject gebaseerd op jouw niveau.

We bespreken dit op een gratis online intakegesprek dat je kan inplannen via ons contactformulier op deze website. Door middel van een korte online ontmoeting kunnen we perfect inschatten wat er realistisch en bereikbaar is voor jou. We willen dat al onze cursisten succesvol zijn en we zullen dus steeds eerlijk zijn over de termijnen en doelen die je voorstelt.

Onze opleidingen kunnen doorgaan bij jou thuis, op kantoor of online. De keuze ligt helemaal bij jou. Wij bieden voordeligere online groepslessen aan die live doorgaan met achteraf een 1-op-1 coachingsessie, maar indien gewenst is het ook mogelijk om exclusief les te krijgen op locatie of all-in workshops te organiseren voor kleine groepen. Bekijk zeker onze brochure die je kan aanvragen via ons contactformulier op deze website.

Los van onze diepe lesinhoud, is Satoshi consultancy vooral gekend voor zijn intensieve opvolging, coaching en begeleiding achteraf. Als cursist wordt je lid van ons communicatiekanaal waar alle andere leden aanwezig zijn en heb je ook recht op gepersonaliseerde ondersteuning en support. 

Meerdere keren per maand doen wij live online sessies en delen wij zelf ook onze trades en langetermijnstrategie zodat je steeds weet wat je moet doen. Op gebied van trading hebben we ook oefenkanalen waar jouw werk binnen de 48 uur verbeterd wordt en kan je samen met de lesgevers live traden. Meerdere keren per jaar wordt je ook uitgenodigd op onze exclusieve events voor cursisten.

Dat kan na een korte call waar we samen bekijken wat jouw huidige niveau is en of we mogelijk een kortere basiscursus moeten uitwerken waar we enkele cruciale aspecten van onze techniek overbrengen aan jou, voor je aan de slag kan in onze specialisaties.

Ja. In het intake gesprek laten wij jou indien gewenst de resultaten zien van de laatste dagen en maanden. Transparantie is onze grootste troef. 

Voor de online groepslessen liggen de data maandelijks vast. Je kan deze inkijken na het aanvragen van onze brochure. De data voor de privé coaching op locatie worden samen afgesproken tijdens het intake gesprek. Dit kan zowel tijdens de week als in het weekend. Op moment van inschrijving leggen we samen de agenda’s open en bekijken we de mogelijkheden. 

Investeren is minder tijdrovend en actief. We leren jou eerder beleggen op de lange termijn en inspelen op de grotere bewegingen van de markt door middel van onze duidelijke en structurele langetermijnstrategie. Technische Analyse (grafieken leren lezen en uittekenen) is niet nodig voor onze investeringspakketten. 

Bij het trading gaan we actiever aan de slag en ga je initieel meer tijd moeten spenderen om het aan te leren. Het potentieel qua winsten is hoger, maar het vergt ook meer motivatie en interesse dan investeren. Een goede trader kan consistent maandelijks bijverdienen en indien gewenst er zelfs een fulltime job van maken.

Zeker en vast. Satoshi consultancy is een officiële onderneming. Facturen zijn uiteraard beschikbaar.

Ja, investeren en handelen in digitale valuta is volledig legaal.

We proberen onze lessen steeds te verdelen in blokken van maximum 3 uur zodat de cursist en lesgever met volledige focus aan de slag kan gaan.

Stephan De Haes, oprichter van Satoshi consultancy is sinds enkele jaren uitgeweken naar Bulgarije om 2 redenen. Ten eerste omdat zijn partner van Bulgaarse afkomst is en Stephan door het investeren en traden van digitale valuta financieel onafhankelijk geworden is en daardoor ‘digital nomad’ kon worden. Ten tweede is Bulgarije een zeer belastingsvriendelijk land op gebied van taxatie van meerwaardes gerealiseerd door handel van digital valuta. Een echte win-winsituatie dus. De 2 andere educatoren, Tim en Jens, wonen wel nog steeds full-time te België.

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Lid worden van onze community

Neem deel aan de community kanalen van Satoshi Consultancy.
Via deze kanalen sta je in rechtsteekse verbinding met medestudenten, sympathisanten en educatoren. 
Kom gerust eens langs op onze Facebook of Discord!

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.