Bored Ape-eigenaars melden zich aan om hun NFT's aan merken te verhuren

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & investeren

Honderden Bored Ape-eigenaren hebben zich aangemeld voor een nieuwe NFT-licentiemarktplaats waarmee hodlers het intellectuele eigendom van hun Ape aan merken kunnen leasen.

Blockchain-accelerator Mouse Belt Labs heeft de marktplaats genaamd “Boredjobs” gelanceerd en zegt dat het alle 10.000 BAYC NFT’s op zijn website zal vermelden zodat merken kunnen bladeren en “hun interesse in het inhuren van campagnes zal aangeven”. Natuurlijk zullen 10.000 Apes niet te huur zijn, tenzij de respectievelijke BAYC-eigenaren zich registreren en het eigendom bevestigen om aanbiedingen te bekijken.

“The Bored Ape Yacht Club heeft haar eigenaren een fantastische kans gegeven om gebruik te maken van de intellectuele eigendomsrechten van de NFT’s die ze hebben gekocht. Helaas hebben ze hen geen handleiding gegeven om ze naar de Bored Jobs te brengen die deze handleiding aan het maken is”, staat in de advertentie.

De mede-oprichter van Mouse Belt, Patrick McLain, vertelde TSWT dat het platform binnen 24 uur na de lancering op 29 juni al meer dan 200 aanvragen had ontvangen van BAYC-eigenaren die hun eigendom wilden verifiëren. In een commentaar op de werking van het platform zei McLain dat:

“We voegen gewoon een manier toe om merken met Apes te verbinden (momenteel is er geen gemakkelijke manier voor de partijen om elkaar berichten te sturen). Dealvoorwaarden, licentievoorwaarden, details, enz., zullen voor 100% worden onderhandeld tussen de twee partijen.” 

In tegenstelling tot veel NFT-projecten, biedt Bored Ape Yacht Club eigenaren de commerciële rechten en hodlers gebruiken ze creatief.

Hollywood-acteur Seth Green (Robot Chicken) gebruikt zijn aap als hoofdpersoon in een aanstaande tv-show. In april besloot Andy Nguyen, voedingsondernemer en eigenaar van BAYC NFT, ook om een ​​restaurant met een BAYC-thema te lanceren, genaamd Bored & Hungry in Long Beach, Californië.

vorige maand brachten Snoop Dogg en Eminem ook hun nieuwe muziekvideo uit met hun apen.

 

Er is zelfs een virtuele metaverse band genaamd KINGSHIP die eind vorig jaar werd gelanceerd en vier BAYC-avatars gebruikt om bandleden te vertegenwoordigen.

Op de vraag hoe de apen door merken zullen worden gebruikt, zei McLain dat het zo “simpel zou kunnen zijn als een klein bedrijf dat van een aap het gezicht van hun koffiemerk wil maken”, of als onderdeel van marketingcampagnes. grootschalige marketing van grote bedrijven:

” [Het] kan een grote winkelketen zijn die een marketingcampagne voert die gericht is op die demografische groep, een videogamebedrijf dat kant-en-klare personages in hun spel wil ‘droppen’ voor een eenvoudig tarief, of een muzikant die geen aap bezit, maar wel eentje wil huren, enz.”

McLain merkte ook op dat Mouse Belt zal uitbreiden om andere spraakmakende NFT-projecten te ondersteunen nu hij het concept heeft gepresenteerd.

“Nu we een baseline hebben, zijn we van plan om over ongeveer twee weken Mutant Apes, Gutter Cats over ongeveer vier weken, Crypto Punks over zes weken, enz. toe te voegen”, zei hij.

Mouse Belt richt zich voornamelijk op het maken van op crypto gerichte media-inhoud en lanceerde in augustus vorig jaar de doco-serie “Coins Podcast” op YouTube, met sleutelfiguren in de ruimte, zoals de oprichter en CEO van FTX, Sam Bankman-Fried en Cardano co. -oprichter Charles Hoskinson.

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.