Binance investeert in Belgische NGRAVE

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & investeren

Binance Labs doet een strategische investering in hardware Wallet Maker NGRAVE om Crypto Self-Custody te stimuleren.

Binance Labs, de durfkapitaaltak en accelerator van Binance, heeft een strategische investering gedaan in en zal de komende Series A-ronde van NGRAVE leiden, een blockchain- en digitale activabeveiligingsprovider gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke, maximale beveiligingsoplossingen voor crypto-gebruikers, van het maken van keys tot geavanceerde key recovery methodes.

NGRAVE, opgericht in België in 2018, heeft een 3-tier beveiligingssuite ontwikkeld die is gemaakt van ZERO, de verbindingsloze hardware wallet met aanraakscherm, LIQUID, de mobiele app die gebruikers in realtime verbindt met de blockchain, en GRAPHENE, het roestvrijstalen versleutelde en herstelbare back-up die ervoor zorgt dat gebruikers nooit hun sleutels kwijtraken. Voor het eerst kunnen crypto-investeerders genieten van een echt end-to-end en gebruiksvriendelijke self-custody-oplossing, van sleutelgeneratie tot back-upherstel.

Yi He, mede-oprichter van Binance en hoofd van Binance Labs, merkte op: “Beveiliging blijft een van de grootste hindernissen voor crypto-adoptie. Self-custodial wallets zijn een van de veiligste methoden voor het opslaan van digitale activa en door onze investering in NGRAVE willen we innovatieve startups blijven ondersteunen die de gebruikersbeveiliging verbeteren.”

Tyler Z., Investment Director bij Binance Labs, zei: “Hardware wallets zijn een van de veiligste oplossingen voor zelfbewaring en opslag van digitale activa, vooral tijdens volatiele en turbulente markten. De premium productsuite van NGRAVE biedt een soepele en intuïtieve gebruikerservaring, gekoppeld aan gestructureerde beveiligingsinnovaties. Binance Labs is verheugd om te profiteren van de opkomende hardware-wallet-sector en samen te werken met NGRAVE om geavanceerde wallet-producten te bieden aan zowel particuliere als institutionele gebruikers.”

“We hebben een echte end-to-end kijk op hoe gebruikers hun crypto kunnen beschermen. Toen we bijvoorbeeld naar bestaande processen voor het maken van private keys keken, realiseerden we ons dat er ernstige beveiligingslacunes waren. Dus hebben we de manier waarop keys worden gegenereerd opnieuw uitgevonden en ook de beperkingen van de veelgebruikte memorywallets van vandaag overwonnen”, zei Ruben Merre, medeoprichter en CEO van NGRAVE.

“Ons doel is altijd simpel geweest: we willen de wereld van crypto veiliger maken voor iedereen. Onze missie is om mensen in staat te stellen hun rijkdom te beschermen, zodat ze het leven kunnen leiden dat ze willen. Terwijl de wereld van crypto blijft evolueren, zijn we verheugd om samen met en naast Binance Labs te bouwen om ons allemaal die gemoedsrust te geven, ” voegde hij toe.

Bij Satoshi consultancy’s opleidingen focussen we in onze beleggerscursus heel hard op security. Daar hoort paswoordbeheer, antivirus, anti-phishing en zeker hardware wallets ook bij. We kijken met veel hoop uit naar verdere updates van de Ngrave zodat deze functionaliteiten hetzelfde kan aanbieden als de alombekende ledger op gebied van staking en supported cryptovaluta!

 

Bron: Binance

 

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.