Binance Australia sluit derivatenhandelsaccounts van particuliere gebruikers af

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & beleggen

Binance heeft na een intern onderzoek derivatenhandelsaccounts van particuliere gebruikers in Australië gesloten.


Deze gebruikers hadden in de eerste plaats geen toegang moeten hebben, aangezien Binance alleen de handel in derivaten in Australië aan groothandelsbeleggers aanbiedt.

Binance sloot de derivatenhandelsrekeningen van particuliere gebruikers in Australië af nadat het dergelijke klanten ten onrechte had geclassificeerd als groothandelsbeleggers.

Voor Australiërs biedt Binance alleen de handel in cryptoderivaten aan groothandelsbeleggers aan. Een woordvoerder van Binance vertelde The Block dat de beursgigant de discrepantie ontdekte tijdens een beoordeling van het onboardingproces. Deze verkeerd gelabelde accounts zijn inmiddels geliquideerd. De eigenaren van deze accounts hebben ook geen toegang meer tot de derivatenmarkt op Binance.

Binance verklaarde dat het getroffen klanten had geïnformeerd over de beperkingen op hun accounts. “Binance Australia Derivatives werkt aan een herstel- en compensatieplan”, aldus de woordvoerder.

Wil jij meer leren over trading? Bestel dan nu een ticket voor ons exclusief Crypto Mania event op 16 April te Gent. Jens Coomans, Lead trading management bij Satoshi consultancy zal hier een interessante workshop geven over naked trading technieken!

 

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.