Belastingen op cryptocurrency

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & investeren

Enkele maanden geleden hield Satoshi consultancy een interview met Iven De Hoon, een Belgische fiscalist die particulieren en ondernemingen begeleidt op gebied van digitale valuta en belastingen. 

We bespraken de huidige situatie in België, Nederland en andere Europese landen zoals Portugal op gebied van belastingsheffing op meerwaardes gecreëerd door het investeren en/of handelen in cryptocurrency. Iets waar elke investeerder of handelaar op een bepaalde moment in zijn leven mee geconfronteerd wordt, maar waarover de huidige regulatie in vele landen zeer onduidelijk is…

Gratis webinar

Volg nu onze gratis webinar over het investeren of handelen in cryptocurrency. Zowel voor beginners als gevorderden. Tot snel!

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk testimonials en reviews van onze klanten via Trustpilot. Deze feedback kan niet aangepast of verwijdert worden door ons team en toont jou dus een oprecht beeld van de ervaringen van jouw toekomstige mede-cursisten.

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.