Promotiecode geeft 50€ korting: " partnerpromo "

62 bitcoins naar de maan als incentive voor maanreis

Stephan De Haes

Stephan De Haes

Oprichter / Lesgever spot trading & beleggen

Het bedrijf LunarCrush heeft aangekondigd een wallet van 62 Bitcoins, ter waarde van ongeveer $1,76 miljoen op het moment van schrijven, naar de maan te sturen.

De Bitcoin bounty, genaamd Nakamoto_1, zal alleen toegankelijk zijn voor de eerste ruimtereiziger die de maan bereikt en de privésleutel verkrijgt voor een crypto-portemonnee gegraveerd op de Lunar Outpost MAPP Rover, die later dit jaar de ruimte in zal worden gelanceerd, aldus het bedrijf die een officieel persbericht publiceerde op 23 maart.

Om dat te bereiken, werkte LunarCrush samen met Lunar Outpost, animatiestudio Golden Wolf en Hiro, een bedrijf voor Bitcoin-ontwikkelaarstools, om het project te financieren door de verkoop van een NFT-collectie. Volgens het bedrijf is het uiteindelijke doel om “de volgende generatie van interplanetaire verkenning te inspireren”.

Het project is met name van plan om het proces van het graveren van de privésleutel die op de rover is aangebracht volledig te documenteren om volledige transparantie te garanderen. Zodra de MAPP Rover van Lunar Outpost op de maan landt, is de premie beschikbaar voor iedereen op aarde die een plan kan bedenken en uitvoeren om de maan te bereiken.

Volgens het persbericht maakt de maanmissie deel uit van een grotere inspanning om innovatie en verkenning te stimuleren.

Als je een ogenschijnlijk onhaalbaar doel stelt, kan de innovatie die plaatsvindt ongelooflijk zijn“, zegt Joe Vezzani, CEO van LunarCrush. “Ons doel is om mensen te inspireren om gemeenschappen op te bouwen die een nieuw tijdperk van verkenning inluiden.

De Chief Strategy Officer van Lunar Outpost, Dr. Forrest Meyen, zei:

Wat voor sommigen misschien bizar klinkt, zal nieuwe grenzen openen die in lange tijd niet buiten de geest zijn verkend. Toekomstige generaties zullen naar ons kijken als pioniers van interplanetaire verkenning en avontuur.

De Bitcoin bounty zal in het vierde kwartaal van dit jaar via een SpaceX-raket worden geleverd, maar de exacte datum is om veiligheidsredenen nog niet vrijgegeven.

Volg onze opleidingen over beleggen of traden in cryptovaluta of NFT’s, om op een gefundeerde en realistische manier in de markt te stappen.

Lid worden van onze community

Neem deel aan de community kanalen van Satoshi Consultancy.
Via deze kanalen sta je in rechtsteekse verbinding met medestudenten, sympathisanten en educatoren. 

Door dit formulier in te dienen stemt u in met onze algemene voorwaarden en ons Privacybeleid waarin wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke informatie kunnen verzamelen, gebruiken en doorgeven, ook aan derden.